David Hund Eigenwijs maar communicatief

Iets meer over mij

Mijn naam is David Hund, front-end specialist. Eigenwijs maar communicatief. Algemeen geïnteresseerd in waar mensen met techniek in aanraking komen en specifiek gepassioneerd over het Open Web.

David Hund, met bril en in pak voor de foto :)

Ik woon met vrouw, dochters en Golden Retriever ‘Bo’ in bosrijk Doorwerth, vlakbij Arnhem.

Vanaf 1996 bouw ik al aan websites. Vanaf 2006 als zelfstandige onder de noemer ‘Valued Standards’. Ik heb geen relevante opleiding. Sterker nog: ik heb Sociaal Pedagogische Hulpverlening gestudeerd (en 2,5 jaar ‘Crosscultural Communication & Missiology’ in Tasmanië, Australië).

Na een jaartje gewerkt te hebben als hulpverlener heb ik in 2000 van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Mijn achtergrond in de ‘softe’ hoek heeft bepaalde voordelen: ik ben communicatief sterk en goed in staat om te werken in teamverband. Ik kan overweg met zowel techneuten als Marketeerz™ en ‘De Business’.

Mijn enthousiasme over het Open Web geef ik graag door aan anderen. Leergierig als ik ben snuffel ik (voor de lol) door specificaties en technische artikelen. Ook in het weekend.

Ik blijf verder ‘bij’ door actief te zijn in verschillende forums, door verschillende ‘industry leaders’ te volgen (op b.v. Twitter), conferenties te bezoeken en door heel veel te lezen en te experimenteren (zie Github, Gitlab en CodePen). Ik ben lid van Fronteers, de Nederlandse vakvereninging van front-end ontwikkelaars.

Als pragmatisch idealist streef ik naar ‘code als kunst’ maar ga – als het echt moet – (mokkend) voor ‘goed genoeg’…

Men zou kunnen zeggen dat ik een tikkje eigenwijs ben
(maar dan zou men het mis hebben…)

Kan jouw team wel wat advies gebruiken?

Neem contact met me op!

David Hund
Sweelincklaan 17
6865 JB, Doorwerth (GLD)

Twitter: @valuedstandards
Email: david at valuedstandards.com
Mobiel: +31 (0)6 383 436 19